Tarieven Over ons Actueel Contact

Over Fitbydata

Data is power

Voor mensen die hun sportprestaties naar een hoger level willen brengen, kunnen inspanningstesten een goed beeld geven van hoe hun lichamelijke conditie ervoor staat.

Bij FitByData zijn we van mening dat laagdrempelig testen een belangrijke rol speelt bij het voorkomen van blessures. De data die we uit de testen halen worden omgezet in bruikbare trainingswaarden. Door deze data op de juiste manier toe te passen tijdens trainingen word je fitter en sterker en verklein je de kans op blessures!

Missie

Bij FitByData willen wij laagdrempelige inspanningstesten aanbieden. Door regelmatig te testen zorg je voor een afnamen van het blessure risico en meer plezier in sport activiteiten.

Visie

Je lichaam is je heilige huis, hier doe je alles voor om dit zo gezond mogelijk te houden en te maken. Maar wat nou als je al veel sport en continu blessures krijgt? Bij FitByData denken wij, wanneer je slimmer gaat trainen dat het risico op blessures verminderd en de gezondheid bevorderd. Samen met onze partners in Health zorgen wij voor uw gezondheid.

Ons team

Ons team bestaat uit een gedreven groep gezondheidsspecialisten, iedereen heeft zijn eigen kennis en vakgebied. Zo zorgen wij voor uw totaal pakket aan gezondheid.

Dennis Hofstra eigenaar, Fysiotherapeut, Bewegingsagoog en Natural Runners trainer.
Martijn van der Straaten Fysiotherapeut, PNOÉ onderzoeker, Ademspierkracht trainer
Lisanne Mol Diëtist via Lijfstijl diëtisten, met passie voor sport

Contact

Elektraweg 2d
3144 CD Maassluis
010 - 307 36 26
info@fitbydata.nl

Social media

Volg ops op social media en blijf op de hoogte:

FitByData is een onderdeel van

Fysiotherapie Hofstra
© 2022 FitByData
Disclaimer|Privacy Statement|Cookie Policy