Tarieven Over ons Actueel Contact
20-06-2024 -

Wat kost een inspanningstest?

Wanneer je de vraag stelt wat een inspanningstest kost, dan ben je duidelijk geïnteresseerd in het verbeteren van je sportprestaties. Immers, dat is het doel van een inspanningstest.

Wij bieden meerdere inspanningstesten die je een verschillend inzicht geven in jouw sportprestaties en die je aanknopingspunten geven om deze sportprestaties te verbeteren. Afhankelijk van de hoeveelheid data die we meten, verschillende de prijzen van onze inspanningstesten (sport analyses). We leggen hieronder de verschillende tussen de testen uit en we noemen de bijpassende prijzen.

We vertellen je bij iedere test ook wat je kunt doen met de resultaten en hoe je hiermee je sportprestaties kunt verbeteren.

Eerst even dit: Wat is een inspanningstest precies

Een inspanningstest is een meting die verschillende lichamelijke waardes bepaald tijdens inspanning. Deze gegevens vertellen je iets over je conditie, maar geven je ook aanknopingspunten om je training dusdanig in te richten dat je jouw prestaties (flink) verbeterd.

Wij noemen onze inspanningstest ook wel een sport analyse, maar ook de termen VO2max test of ademgasanalyse worden gebruikt. Welke term ook precies wordt gebruikt, tijdens een sportanalyse worden jouw hartslag en soms ook andere parameters gemeten op het moment dat jij je aan het inspannen bent.

Hierdoor krijg je inzicht in de reactie van jouw lichaam op inspanning.

Onze instap inspanningstest: De sport analyse compact

Bij onze compacte sport analyse, meten wij jouw maximale hartslag. Maar dat is niet het enige dat we meten. We bepalen ook jouw metabolisme (verbranding) in rust en we bepalen jouw VO2max. Dit laatste is de hoeveel zuurstof die jij kunt opnemen tijdens inspanning.

Met deze gegevens ontvang je een persoonlijk pakket gegevens, dat jou niet alleen veel inzicht geeft in je conditie en de staat van je lichaam, maar dat ook de basis is voor gerichte trainingen. Wanneer je aan de slag gaat met de gegevens uit onze compacte sport analyse, dan kun je je trainingen zo inrichten dat je werkt aan de gebieden waarop jij nog maximale winst kunt halen.

Daarnaast kun je de test na een tijdje herhalen, hiermee breng je dus ook heel precies jouw groei in kaart. Deze herhaling is dan wel een aparte test, want de sport analyse compact bestaat uit één meting.

Wij bieden onze sport analyse compact aan voor 125 euro.

Breng ook jouw progressie in kaart met onze sport analyse

Onze tweede test is de “standaard” sport analyse. Deze test biedt je alles wat je ook krijgt bij de compacte sport analyse. Maar we meten hier dan ook nog extra zaken zoals jouw bloeddruk, gewicht en vetpercentage. Hiermee krijg je dus extra inzicht in hoe gezond en fit je bent.

Daarnaast herhalen we deze inspanningstest drie keer gedurende een periode van zes maanden. Dit betekent dus dat je ook heel precies jouw progressie kan monitoren doordat je meerdere keren jouw biologische data krijgt. Deze test is dan ook heel geschikt voor iedereen die beter wil presteren en die ook wil zien of het harde werken effect heeft.

Onze sport analyse bieden wij aan voor 325 euro (voor drie testen).

Het meest uitgebreide inzicht met onze sport analyse plus

Dit pakket is ons meest uitgebreide pakket en geeft je dan ook nog meer waarde. Want bij deze sport analyse verwerken wij voor jou ook nog eens alle data in gepersonaliseerde sportschema’s en voedingsschema’s.

We meten bij de analyse negen verschillende biomarkers, die een heel compleet beeld van jouw lichaam schetsen. Deze gegevens gebruiken we om de schema’s op te stellen die volledig zijn gebaseerd op jouw persoonlijke lichamelijke gegevens. Dit schema is dus 100% op jou afgestemd en is hierdoor voor jou de ideale manier om je prestaties te verbeteren.

We bieden onze sport analyse plus aan voor 400 euro, dit is dus inclusief de drie meetmomenten en de gepersonaliseerde schema’s.

Doe een inspanningstest bij FitByData

Wij bieden verschillende inspanningstesten die allemaal een heleboel waarde bieden voor hun geld. Afhankelijk van jouw doelen en prestaties, kun je zelf de keuze maken welke test het beste bij jou past. Wij adviseren je hier vanzelfsprekend graag in.

Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen, wanneer je vragen hebt. We zijn goed bereikbaar via mail of telefoon.

Contact

Elektraweg 2d
3144 CD Maassluis
010 - 307 36 26
info@fitbydata.nl

Social media

Volg ops op social media en blijf op de hoogte:

FitByData is een onderdeel van

Fysiotherapie Hofstra
© 2022 FitByData
Disclaimer|Privacy Statement|Cookie Policy